Terugblikken op de afgelopen periode

In de afgelopen periode hebben wij gezien dat er steeds meer sportverenigingen en beweegaanbieders gebruik maken van de Blij van sport app en het platform. Super om te zien dat het platform steeds meer vorm en inhoud krijgt. We delen graag op welke manier het platform in beweging is!

In het afgelopen seizoen zijn het platform en de Blij van sport app veel in beweging geweest, hier worden wij heel blij van!
Steeds meer verenigingen weten het platform te vinden, er zijn maar liefst 83 verenigingen en aanbieders bijgekomen in het afgelopen half jaar. Doordat meer beweegaanbieders zijn aangesloten bij het platform, breidt ook het aanbod in de app zich uit. Beweegaanbieders zijn druk bezig met het toevoegen van trainingen, proeflessen en ander beweegaanbod. Goed om te zien dat het platform zo veel gebruikt wordt.

Ook het aantal gebruikers, de mensen die via het platform of de app in beweging komen, is meer dan verdubbeld. Het effect voor de beweegaanbieders wordt hierdoor vergroot, meer gebruikers betekent natuurlijk meer potentiële deelnemers.
Dat er meer gebruikers zich aangemeld hebben op het platform leidt ook tot een grote toename in het aantal beweegminuten (geregistreerd via het platform). Het aantal beweegminuten is namelijk met 10.000 minuten gestegen. Zo komt Leeuwarden steeds meer in beweging.

Ondertussen is onze blik alweer gericht op na de zomervakantie, sportseizoen 24/25. De aanbieders zijn uitgenodigd om hun aanbod voor de sportieve jeugd toe te voegen, in September wordt de flyer van de sportieve jeugd naar de scholen verstuurt, we blijven nog Doortrappen tot in de herfst en hopen ook nog veel nieuwe beweegaanbieders te kunnen verwelkomen op het platform en de app.

Voor nu alvast een hele zonnige en sportieve zomervakantie toegewenst en hopelijk tot ziens op het Blij van sport platform!