Start 2024 sportief!

Nu we 2023 afgesloten hebben, is het tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar! De eerste weken van het nieuwe jaar gaan vaak gepaard met goede voornemens. Wat je goede voornemens voor 2024 ook zijn, grote kans dat ook jij je hebt voorgenomen om dit jaar meer te sporten. Meer in beweging komen is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geest is het van belang om te bewegen.

Zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau in beweging kan komen geven wij hier wat inspiratie:
Voor ouderen zijn er bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden. Wil je onder begeleiding bewegen dan zijn er de groepen van ZekerBewegen en Sociaal Vitaal. Ook zijn er fiets- en wandelgroepen die vanaf verschillende locaties in Leeuwarden starten.
De sportieve jeugd kan op meerdere plekken bij verschillende aanbieders kennis maken met sporten en bewegen. Van indoor, zoals waterpolo of kickboksen, tot outdoor, zoals survival en rugby. Er is dus voor ieder wat wils.

Ben je opzoek naar een sport- of beweegmogelijkheid? Voor iedereen in de gemeente Leeuwarden (of net daarbuiten) staan er aanbieders en activiteiten in de Blij van sport app. Neem vooral een kijkje!