Blijf zichtbaar in de Blij van Sport app

Is jouw aanbod nog steeds up-to-date in de Blij van Sport app?

 

Een kleine twee weken geleden is de flyer “Blij van sportieve jeugd” verspreid. Op de flyer konden vijf aanbieders zichzelf presenteren. Deze aanbieders hadden op dat moment veel aanbod in de app staan. De flyer is door ons gedeeld met de scholen en zij reageerden erg positief. Als alle scholen de flyer delen, zien 11.000 kinderen het aanbod.

We hebben in de afgelopen weken gezien dat aanbieders nieuw aanbod toevoegen in de app. Dit betekent dat de kinderen ook meer keuzemogelijkheden hebben om te sporten en bewegen, hier worden wij heel blij van!
Als het toevoegen van de activiteiten als nieuwe aanbieder niet lukt, staan de buurtsportcoaches klaar om te ondersteunen.

Het is mooi om te zien dat er zoveel aanbod in de app staat en dat jullie als aanbieders steeds vaker aanbod toevoegen. Wel is het belangrijk om het aanbod up-to-date te houden zodat je als aanbieder ook zichtbaar blijft. Vaak zien wij dat het aanbod voor een aantal weken wordt toegevoegd maar daarna niet meer wordt aangevuld met nieuwe data en/of activiteiten. Kijk als aanbieder goed naar de activiteiten die je toegevoegd hebt en vul deze waar nodig tijdig aan!

Sport app Leeuwarden